Nieuws

Donatie 9292 Reisinformatie

 

Op 27 februari kregen we een hele mooie cheque van 9292 Reisinformatie. De cheque werd overhandigd door Maaike van Meenen van 9292 aan de oprichtster van de stichting José Loomans en secretaris Eric van Dam . Met de opbrengst van de veiling kan de stichting weer een aantal golfclinics organiseren en groepslessen lessen verzorgen.

 


Clinic 12 mei 2021 in Ommen

Op 12 mei kunnen hebben we de eerste stap gemaakt met revalidatiegolf op golfbaan de Hooge Graven in Ommen. Na een leuke clinic gegeven door de professionals Rita van Campen, Kieran Quartermaine, onze eigen José Loomans, bijgestaan door een groot aantal vrijwilligers gaan we 26 mei van start met een 4-tal proeflessen. Gezien het enthousiasme van de deelnemers, de professionals en niet te vergeten de grote inzet van de paragolf commissie gaat dit zeker een succes worden.


Revalidatiegolf Semslanden

Golfclub de Semslanden organiseerde voor de 4e maal een speciale golfclinic voor sporters met een beperking op woensdag 23 juni 2021.

 

Tijdens de clinic werd door Monique Kalkman de nieuwe paramotion onthult.


PTSS en golf

José heeft zich weer van haar beste kant laten zien en een groep van 8 (ex)-politie agenten kampend met PTSS zo enthousiast gemaakt dat deze voor proeflessen maar de Gooise Golfclub komen. Ze wordt op de Gooise bijgestaan door ex-militairen ook kampend met PTSS, die al eerder door een clinic verslaafd zijn geraakt aan golf.