Nieuws

Golfclinic en Wedstrijd 12 september op Gooise Golfclub

Mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) of andere beperkte mogelijkheden door middel van golf bij elkaar brengen en laten genieten van deze mooie sport, dat is het doel van deze dag.

 

10:30 Aanvang Clinic.

12:30 Aanvang Wedstrijd over 9 holes (of 18)

 

Wil jij leren golfen en lekker buiten genieten van de natuur? Meld je dan aan voor 4 september bij Karin Uiling via karin@stichtingrevalidatiegolf.com

 

Deze dag is speciaal georganiseerd voor mensen met NAH, MS, Parkinson of amputatie. Twijfel je of je mee kunt doen? Stuur dan een mailtje naar Karin.

 

 

Wanneer  Zondag 12 september
Waar Gooische Golfvereniging, Het Jagerspaadje 24, Loosdrecht
Wat kost het?  Het is helemaal gratis! Behalve de consumpties
Extra informatie Clinic :Golfclubs en ballen zijn aanwezig. Wil je gebruik maken van scootmobiel of caddie? Geef dit aan bij je aanmelding
  Lunch graag zelf meenemen (drankjes zijn aanwezig)

Donatie 9292 Reisinformatie

 

Op 27 februari kregen we een hele mooie cheque van 9292 Reisinformatie. De cheque werd overhandigd door Maaike van Meenen van 9292 aan de oprichtster van de stichting José Loomans en secretaris Eric van Dam . Met de opbrengst van de veiling kan de stichting weer een aantal golfclinics organiseren en groepslessen lessen verzorgen.

 


Clinic 12 mei 2021 in Ommen

Op 12 mei hebben we de eerste stap gemaakt met revalidatiegolf op golfbaan de Hooge Graven in Ommen. Na een leuke clinic gegeven door de professionals Rita van Campen, Kieran Quartermaine, onze eigen José Loomans, bijgestaan door een groot aantal vrijwilligers gaan we 26 mei van start met een 4-tal proeflessen. Gezien het enthousiasme van de deelnemers, de professionals en niet te vergeten de grote inzet van de paragolf commissie gaat dit zeker een succes worden.


Revalidatiegolf Semslanden

Golfclub de Semslanden organiseerde voor de 4e maal een speciale golfclinic voor sporters met een beperking op woensdag 23 juni 2021.

 

Tijdens de clinic werd door Monique Kalkman de nieuwe paramotion onthult.


PTSS en golf

José heeft zich weer van haar beste kant laten zien en een groep van 8 (ex)-politie agenten kampend met PTSS zo enthousiast gemaakt dat deze voor proeflessen maar de Gooise Golfclub komen. Ze wordt op de Gooise bijgestaan door ex-militairen ook kampend met PTSS, die al eerder door een clinic verslaafd zijn geraakt aan golf.