NieuwsGenieten van Golf

In 1993 werd bij Jan Dunnewind de diagnose MS vastgesteld. In de eerste jaren van zijn ziekte werden aanvallen afgewisseld door periodes van herstel. Tot dertien jaar later zijn rechterbeen uitviel. Hij kon zijn been niet meer aansturen om te bewegen. Met zijn linkerbeen gebeurde hetzelfde. Doordat zijn ziekte progressief is, krijgt het steeds meer grip op zijn lijf. Hij kwam in een rolstoel terecht en moest van alles opgeven, dacht hij. Inmiddels is hij dankzij een paragolfer weer aan de slag gegaan met zijn grote hobby golfen. Hij geniet er waanzinnig van.


Revalidatiegolf Semslanden

Golfclub de Semslanden organiseerde voor de 5e maal een speciale golfclinic voor sporters met een beperking op woensdag 11 mei 2022.

 

 


PTSS en golf

José heeft zich weer van haar beste kant laten zien en een groep van 8 (ex)-politie agenten kampend met PTSS zo enthousiast gemaakt dat deze voor proeflessen maar de Gooise Golfclub komen. Ze wordt op de Gooise bijgestaan door ex-militairen ook kampend met PTSS, die al eerder door een clinic verslaafd zijn geraakt aan golf.